MENÜ

Termésvarázs

 

"Varázslat" -  kizárólag természetes anyagokból, trópusi termésekből, száraz virágokból, virágkötészeti kellékekből

 

Honlapunkon bemutatott termékekhez családi vállalkozásként működtetett virágbolt adta az ötletet, eltérve a hagyományos virágkötészeti fogásoktól. Emlékeink szerint az első alkotás egy hajó volt.  A virágboltunkban lassan felfedezték a vásárolók is ezeket a érdekes, egyedi termékeket. Szájról szárja terjesztették az elégedett vásárlók hírünket. Ennek köszönhetően egyre több megrendelésünk lett, ez által megerősítést kaptunk abban, hogy ideje a városunkon kivül is megmutatni másoknak termékeinket.  Az idő elteltével egyre tökéletesedett az összeszerelés technikája, bővítettük a felhasználható alapanyagok köre is.    

 

Termékeink mintái: emberi figurák, mesehősök, járművek, mesterségek, foglalkozások, életképek, hobbik, sportágak stb.

 

Kinek ajánljuk? 

Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt (6 év felett)

Összességében bárkinek, akinek tetszik, vagy aki egyedi, különleges, ötletes ajándékot szeretne!

 

A honlapunkon a képgelériában látható minták bemutató jellegűek, de ebből is látható, hogy fantáziánk végtelen, és adunk a részletekre. Szívesen vesszük az Önök ötleteit, melyet megpróbálunk megvalósítani. Garantáljuk, hogy két egyforma terméket nem készítünk, hiszen nem is tudunk, ezért minden egyes darab különleges, egyedi. Ha elnyerte tetszüket a honlapon bemutatott minta termékek, rendeljenek, hogy örömet szerezhessenek és igazi meglepetést nyújtsanak ismerőseinek, vagy akár maguknak! Ha tőlünk vásárol, teljesen biztos lehet abban, hogy egyedi ajándékot fog ajándékozni. Garantáljuk, hogy örülni fog mind aki adja, mind aki kapja az ajándékot. Ragadja meg az alkalmat és tegye felejthetetlenné a pillanatot egy kedves, egyedi ajándékkal!

Méret: kb. 30-40 cm magasak a termékek, de ettől eltérő méretet is vállalunk

 

Néhány példa eddigi munkáinkból:

focista, kosaras, vadász, Spongyabob, zenekar, gitáros, vadászpuska, kamion, versenyautó, kajakos, indián, babakocsit toló nő, lakatlan sziget, tank, repülő, teve+arab, helikopter, súlyemelő, horgász, szerelmes pár, ... több, mint 100 féle

 

 

 

Használati utasítás:

A termékek összeállítása ragasztásos, drótos technikával történik.

Az alapanyagok jellege miatt óvatosan kell megfogni a termékeinket, gyerekeknek inkább szobadekorációnak ajánljuk.

Havonta érdemes hajszárítóval portalanítani, túlzott napsütésnek ne tegyük ki, mert az erős napsugár tompíthatja a színeket.

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Érdekesnek találja honlapunkat?
Nem tetszett.
Igen, nagyon küldönleges dolgokat találtam, másoknak is ajánlom.
Asztali nézet